Smartlog v3 » styx » Præpåske update
Opret egen blog | Næste blog »

styx

rants, runts & jabbers

Præpåske update

30. Mar 2010 09:25, styx

Min blogning er gået noget i stå. Hvis nogen skulle have brug for den info =)

Ellers så tegner alt grønt. Sneen er væk - stort set, og selvom græsplænen er gul, så er der liv at spore alle steder med erantis og vintergækker som blomstertæpper langs hække og hegn.

Fik skåret hækken til og ned inden bonden skulle til (lige akurat, han spredte gødning lørdag morgen, for at få regnen til at sprede det i jorden). Og fik skåret et par større generende grene af med motorsaven (stadig en fed gadget at have).

Fik købt ny bil, som først leveres om et par måneder :-)

Og har besluttet, bestilt og booked den øjenoperation, jeg har tænkt på så længe. Nu har jeg gået med linser i utallige år, og tanken om at slippe er simpelthen for god. Prisen er tilsvarende latterlig lav, så efter påske holder jeg et par dage fri og får laserbehandlet min synsfejl.

Og jobwise er det stadig meget grønt. Opgaver som ligger i kanten af mit kompetenceområde, og løfter om bedre. Med meget ros fra ledere og firmaejere, så det går jo godt. Mangler stadig mine egne områder, mine opgaver, og mine kunderelationer, men det kommer. Talent kan ikke skjules og der er allerede kommet kommentarer om, at jeg 'burde' få bedre opgaver.

Skal jeg sige noget negativt, så er det at vi har tabt en del på fruens bil, og selvom jeg har prøvet at handle den hos flere forhandlere, så bliver det en bet, hvis vi handler nu. Vi har (meget modvilligt fra min side) valgt at udsætte handlen og lade hende køre en sæson mere, mens vi ser på tallene. Ikke fordi bilen er dårlig eller gammel (en knap 3 år gammel luksusbil), men vi skulle holde os til nyere biler hele tiden. Men hvem kunne forudsige et værditab på næsten 200.000 på 1½ år, når bilen allerede var godt et ½ år gammel da vi købte den, og første ejer havde taget et pænt værditab fra ny.

Og mens vi er ved det, så er kursen gået den gale vej. Stop det. Hjemlandets økonomi er ikke blevet bedre, og bankerne er helt afhængige af baltikums overlevelse.

Men kort sagt, så er det slet ikke skidt her. Påskris til alle påskkärringer.

Kommende


Mail

Tal til hånden
styx01 at sol.dk
Den er så også død

Dagensbog

Another perfect day

Søg i arkivet


Arkivet

Tags

Arkiv

Relaterede