Smartlog v3 » styx » Og efter en lille tænkepause
Opret egen blog | Næste blog »

styx

rants, runts & jabbers

Og efter en lille tænkepause

15. Jan 2012 14:41, styx

Så må jeg hellere følge op :)

Stadig plaget af småsygdom med forkølelse og deslige, og træthed, men faktisk på nippet til at få indhentet de 'tunge' opgaver, som var uløste og tog hele udsynet. Stor del på plads eller i rimelig proces, og en vis ro er ved at indfinde sig. Jeg tror jeg kommer til at både løse det hele OG overleve til nye opgaver.

Ikke i en sådan grad, at jeg nu er i overskud, eller ovenpå. Næh-nej. Men jeg er da i det mindste ikke uden udsigt til ro. Nu skal jeg så bare finde det i mig selv - og det er nok det sværeste.

Jeg er stadig plaget af 'service-genet' og trangen til at sikre at alle er tilfredse. Og min hustru er selv pænt presset og under stress, så hun reagerer omvendt, og bliver aldeles umeddelsom og stærkt irriteret, når jeg spørger til hendes befindende. Og sådan kan vi så køre hinanden op i en spids.

Jeg er tilbage på motion og fornuftig mad, og har ikke fået problemer ud af julemad etc. Fik dog mellem jul og nytår foretaget et valg (for at spare mig selv), som medførte at jeg fik mit knæ f*cked op i begyndelsen af januar. Men da jeg fik årsag og sammenhæng på plads, så har jeg kunnet rette skaden ud på en uge, og er næsten uden gener igen. Tåbeligt.

Har i øvrigt set på et produkt, som sælges frit, bl.a. på de lokale apoteker, der blokerer for optagelsen af op til 2/3 af de komplekse kulhydrater man indtager (altså ikke sukker etc, men brød, pasta, kartofler, og alt andet stivelse). Det er amylazen i fordøjelsen som hæmmes, og det skulle altså både nedsætte sult, blodsukker og helt generelt fordøjelsen af disse større kulhydrater. Eneste bivirkning er at den manglende fordøjelse, giver næring til bakterier længere nede i tarmen, med deraf følgende gas-udvikling. Det kan tages til-og-fra og før de måltider man vil hæmme optagelsen fra. Og så tænker man jo straks på dage med festmad eller andet gæstebudsagtigt, hvor man kan spolere sin kur på en enkelt dag. Men jeg må nok 'prøvekøre' dem privat et par gange først for at bedømme gas-effekten, og om den vil virke mod hensigten.

Men jeg synes egentlig ikke at jeg behøver hjælp på at knække vægten. Mine måltider er nu naturligt lidt mindre, og jeg spiser (som regel) low-GI mad med rigeligt med sunde indgredienser.

Jeg træner jo også ret konstant, og kan føle at min krop ændrer form, så jeg har købt en fedtprocent vægt, for at se om man kan se udviklingen tydeligere der. Jeg tror (uden at have det dokumenteret) at jeg taber mig langsomt totalt, men at jeg reelt taber en del fedt, og samtidig bygger muskler. Glæder mig til at se om det holder stik.

Og PS. Godt nytår !

Kommentarer

 1. Helleq
  24. Jan 2012 16:29
  1

  Godt at høre, at du er oven vande igen - eller at du i hvert fald overlever krisen for denne gang.

  Og jeg kan næsten forstå, at du IKKE tog dig et par dage til dig selv. Måske derfor at du stadigt er småsyg?

  Hvad hedder produktet? Det lyder ret interessant. Jeg kan også se på vægten, hvornår jeg har spist for meget kulhydrat. Men jeg er lidt nået til den konslusion, at man skal give sig selv lov til at rive en dag ud af kalenderen en gang imellem, fordi det øger livskvaliteten. Og jeg VED jo goat at et glas vin koster fire dage med væske-binding. Men sådan er det bare, for fra dag fem taber jeg mig igen :)

  Jeg har ogsåinvesteret i sådan en vægt, og så overfører vi først data til det medfølgende program ( der viser alt i procenter). Derefter hiver vi data over i et excelark, som vi så bearbejder efter vores ønsker ( ændringerne i kilo, bmi osv), og til sidst en kurve, der viser vægttabet. Og det ser fornuftigt ud det hele. OG jeg overholder stadigt mit mål om at smide mindst fire kilo i snit pr måned.

  God fornøjelse, med både vægten, træningen og livet :)

Kommende


Mail

Tal til hånden
styx01 at sol.dk
Den er så også død

Dagensbog

Another perfect day

Søg i arkivet


Arkivet

Tags

Arkiv

Relaterede