Smartlog v3 » styx » Det var så den jul
Opret egen blog | Næste blog »

styx

rants, runts & jabbers

Det var så den jul

26. Dec 2011 22:22, styx

Et eller andet sted kan jeg godt mærke jeg slås mod noget stress. Ikke afslappet, ikke glad, og i 'servicemode' hele tiden. Dagene er gået godt, i og for sig, gaverne var fine og maden var god, og alle virker tilfredse, men...

Jeg er træt, og ikke i ro eller glad, bare bagud, optaget af de mangler. Jeg ser ikke mål, men udeståender og problemer. Sært.

Jeg er gået tilbage til at måle min egen tilfredshed i andres tilfredshed med mine 'ydelser'. Min mad (som var perfekt), min omsorg (som altid er varm), og min opmærksomhed (som nu er på red-alert). Kort sagt, jeg bliver aldrig tilfreds - jeg er f*cked, og ikke på den gode måde.

Julen plejer at være en af de højtider jeg kan nyde, men denne gang, så har jeg bae så mange uforløste problemer og hængepartier, at jeg slet ikke slapperr af - og i morgen er det arbejde - IGEN?  Problemerne hober sig op.

Jeg mangler mindst 10 fridage mere, og succes med de 'pinde' jeg har.

Entreprenøren på min kloak stod over - igen - med en ny historie, og fik lige i farten fortalt, at sidste udsættelse nok ikke var sand. F*ck. Jeg er til grin for en dum gravko-fører, og for halvandethundrede tusind svenske kronor. Hans prioritering, er hastekunder før mig, og han mener ikke han skylder mig en indsats. Jeg har foreløbigt brændt fridage af for rundt regnet 12.500 danske kroner forgæves for ham. Han har sidste udkald denne gang. Holder han ikke aftalen, så ryger han ud. Og det værste er at jeg tror ikke han er klar over at jeg mener alvor..... *pxs*

Og jobwise så trigger det mig at jeg fik at vide at jeg lå under gennemsnittet og nu er kommet op lige over i løn - no matter at det nu er den bedste løn jeg har haft. Jeg føler mig krænket og p*sset på. Mine såkaldte 'kollegaer' er n*sseløsebabyer, som ikke vil tage ansvar. Når jeg slider mere end de andre, så vil jeg sq anderkendes for det. Selvom 'kollegaerne' nok er smartere end mig, for de lægger ikke r*v til firmaet. Har jeg fortalt hvordan direktøren griber salg an? Han krænker kunden groft og forventer han i skræk for egne udstillede mangler køber han vore ydelser. Is he stupid? And me too for supporting this.

Jeg siger ikke op, fordi jeg passer hand-in-glove med kunden og lønnen er nok til mit liv, men jeg har svært ved at refere til mig selv som repræsentant for firmaet :-/

Og så er der alle de 'små' ting. Blodsukkeret, vægten, og løbebåndet, som skal flyttes ned i stueetagen, fordi det belaster etageadskildelsen for hårdt. Og gaverne som skal hænges op og på plads, og maden som skal være perfekt.

Og kort sagt, mig som regrerer til service-enheden, der skal gøre alle tilfredse, før jeg selv kan finde ro. F*CK.

F*CK julen, f*ck ferien, som dårligt findes, f*ck nytåret, som bare er en weekend. Jeg vil for fucking bleeding fanden bare elskes og værdsættes- really.  Simple as that.

Kan i for fucking fanden ikke bare tage jer sammen og fortælle mig i er tilfredse - allesammen? NU? og HER? og så give mig lidt FRED! Inden jeg slår jeg alle sammen til spillemæmd -Please.

Kommentarer

 1. regitze
  27. Dec 2011 17:45
  1

  kære Styx' nære
  kan I nu give ham en ordentlig krammer og fortælle ham at alt er godt og at I påskønner det han gør for jer allesammen.
  og så skal Styx ha lidt fred.

  kære Styx
  du skal ud af den stresstilstand du er i og det skal du nu.
  og skal du have nogen til at hjælpe dig med det, så må det være sådan.
  om muligt skal du bede HR om at henvise dig til en dygtig erhvervspsykolog der kan udfordre dig på den gode måde, fordi høn forstår.
  du bør endvidere overveje at melde dig syg i ti dage, hvor hver eneste dag er en Styx-omsorgsdag med motion, gåture og i øvrigt at lave meget lidt og hvile dig meget.
  du trænger.
  vi er ikke konstrueret til det pres du beskriver.

  jeg ramte muren den 4. november og ved ikke hvornår og om jeg kan vende tilbage til en normal hverdag. det er et vågent mareridt når hjernen brager ned og panikangst overtager styringen.
  at gå ned med stress er - for mig - at leve i evig rædsel for at have fået en irreversibel hjerneskade. du må ikke udsætte dig for det.

  de kærligste hilsener
  mig


 2. styx
  28. Dec 2011 06:12
  2

  Kære Regitze

  Tak for omsorgen og omtanken.

  Jeg er dog næppe så hårdt presset, som det lyder, og, som jeg også lader skinne igennem i sidste sætning, så er jeg mere udad-agerende, når presset bliver for stort. Så GØR jeg noget - ofte uklogt og ugennemtænkt, men noget der fjerner stressfaktoren. Jeg knækker ikke i stilhed. Gennem årene har jeg sagt job op, været ekstremt konfronterende og agressiv, og fået fortalt 'dem', at jeg ikke finder mig i behandlingen. Ikke at jeg synes det er den rette måde, men det har beskyttet mig mod at bukke under.

  Din historie er jo skræmmende og ulykkelig. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor skræmmende det må være. At føle at ens åndsevner forlader en - det må være forfærdeligt. Jeg håber virkelig for dig, at du er ved at få fodfæstet i dit eget liv igen. At du finder ro og følelsen af mentale kræfter igen.
  Tænker på dig - Styx

 3. Helleq
  30. Dec 2011 11:16
  3

  Som Regitze siger, tag dig et par dage, en uge eller halvanden, hvor du bliver rask og får F*cket ned igen.
  Stress er også en sygdom på linje med influenza. Hvad ville firmaet gøre, hvis du virkeligt knækkede og valgte at gå, eller gik helt ned med stress, og ikke kunne se ud over dynekanten om morgenen?
  Er det ikke bedre at du heler dig selv nu, før det sker? At du giver DIG en mulighed for at have det godt, i stedet for at tænke på at alt andet skal være perfekt- jobbet, opgaverne og maden.
  For kan DU ikke leve godt med dit liv lige nu, så påvirker du jo også dine cirkler. Hvad med fruen? Hun må da også mærke, at du er ved at skride op i sømmene? For hendes skyld bør du stoppe op og lægge arbejdslivet fra dig i en, to eller ti dage. Og allermest for din egen.

  Gør det, og husk at leve liver på den positive måde :)

  Og hos mg er alt godt- på trods af mangel på lønforhøjelse ( som jeg burde have haft) ... til gengæld har jeg betalt uddannelse ½ dag hver uge, og det er værdifuldt for MIG :)

  Godt nytår til dig, må lyset få magten, og glæden ved de gode ting i livet sejre!!!!

 4. regitze
  31. Dec 2011 00:02
  4

  det, Helleq siger!
  og så tak for ordene, Styx. de hænger ved.
  og tak for i år.
  og lad os give tyvetolv alle muligheder for at blive et stjerneår for os.
  kærligt knus - også til Helleq

Kommende


Mail

Tal til hånden
styx01 at sol.dk
Den er så også død

Dagensbog

Another perfect day

Søg i arkivet


Arkivet

Tags

Arkiv

Relaterede