Smartlog v3 » styx » Det går jo egentlig meget godt...
Opret egen blog | Næste blog »

styx

rants, runts & jabbers

Det går jo egentlig meget godt...

5. Oct 2010 13:59, styx

... men send endelig flere penge.

En kort status fra mit univers er vel at det overvejende går godt. Vi skiftede begge biler her i sensommeren. Jeg fik min bildrøm opfyldt og er slet ikke skuffet, og min hustru gik fra åben roadster til hockeymom anonym stationcar. Begge nye, og begge med samme gode køreegenskaber, omend der er en ikke ubetydelig forskel i præstationerne. :-P

Jobwise er det bare gået op og fremad, men lige pludselig, så skete det uventede. Vi (som i firmaet) skal nu overdrage min centrale opgave, som jeg har fremavlet og opdyrket, til et andet firma. Dealen er foregået uden min viden og deltagelse, og set i bakspejlet og på de forskellige kommentarer, så har forhandleren fra min ledergruppe tisset i nælderne, og misforstået situationen, og nu foræret guldægget væk, som en handel for at beholde en halvrådnet mødding. Og det føles p*sseærgerligt, at han uden at sætte sig ind i tingene har 'dealet' og vundet den dårligste af vores opgaver.

Svært at sige om han kunne have beholdt den jeg sidder med, men jeg ved han ikke forsøgte og det gør det mere trist, at sidde og beskrive dokumentationsniveau, overdragelsesplaner og succeskriterier. især fordi min kunde er så tydeligt tilfreds med den ydelse jeg leverer. Faktisk har de bedt mig kvalitetssikre noget af deres interne stads, åbenbart fordi de mener jeg kan tilføre noget kvalitet. Ros, og alligevel ikke noget jeg kan bruge. Æv.

Men, der kommer andre opgaver og jeg har allerde givet input til de kunder vi skal opdyrke nu. Min rolle i firmaet er tydeligt skiftet fra min ansættelse og til nu, hvor jeg ikke bare er superspecialist, men også bliver opfattet som leder og bedt om deltagelse i den strategiske planlægning. Faktisk har jeg fået et par følere om noget i retning af aktier og/eller partnerskabs-muligheder. Ved endnu ikke om jeg egentlig har lyst til det, og slet ikke om tilbuddet reelt findes, eller bare bliver luftet for at vurdere min interesse.

Min hustru er presset for hårdt på job, ikke så meget af timerne, men mere i friheden til at arbejde selvstændigt, og især fordi der åbenbart foregår noget, der kunne være begyndelsen til et ejerskifte. Det betyder at vore weekender går med især at gøre haven vinterklar og beskære buske og træer. Ikke så meget afslapning, og ikke så meget af de 'pligter' jeg selv synes jeg har.

Og så kan man mærke at efteråret er stærkt på vej. Der er mus i fælderne nu, og for første år her er de også kommet på loftet i vores bolig. Efterårsvindene har også på skift slået vores paraboler ud, og lige nu kan jeg ikke få signal gemmen kablet fra den ene, selvom den står helt rigtigt. Vi skal også til at fyre i kaminen, men jeg har haft udsat skorstensfejeren det meste af sommeren, så nu er det på høje tid at få ham herud.

Vi havde også en aftale med den lokal bonde slash entreprenør, at han, når han havde høstet marken bag vores hus og var efterårsklar, skulle grave ud og lægge vores kloakering om, i følge et nyt krav fra kommunen. Nu har han harvet den mark 3-4 gange siden høsten, og den ligner noget, der er så-klart igen. Og han har ikke sagt til eller fra. Jeg er ved at tro at han bare springer vores aftale over. Og det er jo ret belastende.

Men som sagt, send flere penge, jeg mangler fælge til vinterdækkene på den nye bil :-)

 

Kommende


Mail

Tal til hånden
styx01 at sol.dk
Den er så også død

Dagensbog

Another perfect day

Søg i arkivet


Arkivet

Tags

Arkiv

Relaterede